Dezinsectie Iasi

Dezinsectie Iasi

Servicii de Dezinsectie

Asigurarea unui mediu sanatos si sigur trebuie sa fie o prioritate pentru orice persoana fizica sau juridica. In acest context, serviciile de dezinsectie joaca un rol important in prevenirea si eliminarea insectelor daunatoare, care pot reprezenta o amenintare pentru sanatate, bunastare si activitatea comerciala.

Fie ca vorbim despre gospodarii, spatii de birouri, unitati industriale sau institutii publice, gestionarea eficienta a problemelor legate de insecte este o necesitate stringenta.

Evaluarea corecta a daunatorilor

Pentru a alege cele mai potrivite metode si produse pentru dezinsectie, trebuie sa se realizeze o evaluare atenta a tipurilor de daunatori prezenti. Printre principalele categorii de insecte care pot reprezenta o problema se numara:

dezimsectie : Spectru de actiune:
– Gandaci de bucatarie
– Capuse
– Gandaci de canalizare
– Furnici
– Muste
– Musculite de otet
– Plosnite de pat
– Molii alimentare
– Pureci
– Viespi
– Tantari
– Molii textile

Fiecare dintre aceste categorii necesita o abordare specifica in ceea ce priveste metodele de combatere si produsele utilizate.

Riscurile asociate cu dăunătorii

Insectele pot fi purtatoare ale multor boli si agenti patogeni care se pot raspandi rapid. De aceea, este esential sa se identifice corect tipul de daunator si sa se apeleze la serviciile profesionale adecvate. Interventia necorespunzatoare sau utilizarea inadecvata a produselor de dezinsectie pot avea efecte secundare nedorite, punand in pericol sanatatea si siguranta celor implicati.

dezinsectie iasi

firma dezinsectie iasi

Prevenirea aparitiei unor focare epidemice necesita aplicarea urmatoarelor masuri:

Este important sa se respecte frecventa operatiunilor de dezinsectie, care trebuie sa fie continua si sa nu depaseasca perioada de remanenta recomandata de producator pentru fiecare substanta, in conditii ideale. In unitatile spitalicesti, unde fluxul mare de pacienti genereaza cantitati semnificative de deseuri alimentare si menajere, se creeaza conditii favorabile pentru multiplicarea insectelor vectoare. De asemenea, curatenia si dezinfectarea suprafetelor se realizeaza zilnic si ori de cate ori este necesar, ceea ce impune o dezinsectie profilactica ce trebuie repetata la maximum 30 de zile.

Masuri fata de cazul confirmat

1. Se anunta serviciul specializat DERATIZESCU – dezinsectie Iasi, care intervine conform protocolului.

2. Se vor aplica masuri de dezinsectie in spatiul infestat precum si crearea de bariere pentru a impiedica raspandirea acestora.

Evaluarea gradului de infestare

In procesul de evaluare a gradului de infestare sunt folosite adezive cu atractanti alimentari, plasate in locuri retrase, inaccesibile usor pentru omului. Acestea au rolul de a elimina insectele vectoare, dar si de a monitoriza nivelul infestarii.

Tratament specific

Pentru dezinsectie sunt folosite insecticide piretroide care contin ca substanta activa deltametrinul, un izomer recunoscut pentru eficacitatea sa in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare. K-Othrine WG250, cu o concentratie de 25% deltametrin, este disponibil sub forma de granule dispersabile in apa, asigurand o durabilitate prelungita.

De asemenea, K-Othrine SC25, cu 2,5% deltametrin, este prezentat sub forma de suspensie concentrata, oferind un echilibru optim intre eficacitatea biologica, durabilitate si siguranta utilizarii, atat pentru aplicator cat si pentru beneficiar. Aceste substante sunt biodegradabile, fotostabile, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si sunt neflamabile.

Legislatia aplicata

Ordinul MS nr.536/1997, pentru aprobarea “Normelor de igiena si a recomandarilor privind mediul de viata al populatiei”, Cap. VI “Norme de igiena la unitatile de folosinta publica”, Art.52, punctul b.

Firma dezinsectie Iasi

Deratizescu – Firma dezinsectie Iasi, servicii profesionale de dezinsectie in Iasi, eficiente impotriva daunatorilor. Siguranta si calitate, pentru un mediu curat si sanatos.

Avantajele serviciilor de dezinsectie:

  • Reducerea utilizarii de insecticide toxice si minimizarea impactului asupra mediului si sanatatii
  • Scaderea costurilor pe termen lung, prin prevenirea aparitiei infestatiilor
  • Cresterea eficacitatii strategiilor de combatere, prin adaptarea la specificul fiecarei situatii
  • Implementarea unui sistem de management preventiv, care poate preveni infestarea cu insecte in viitor

Certificari ISO si autorizatii

certificari iso